Webshopbouwer

Webshopbouwer
Bouw uw e-shop op maat. Boost uw business digitaal.

Webshopbouwer.

 

Van A-mbitie tot Z-ekerheid.

Het opzetten of verbeteren van uw webshop is een uitdaging met heel wat impact. Digital Talents verzekert u dat ambities worden waargemaakt. Van het designen van de beste gebruikservaring tot het kiezen van een geschikte transportfirma, ons team heeft ruime ervaring in alles wat komt kijken bij het beheren en laten renderen van een webshop. Wij begeleiden en adviseren u gedurende het gehele traject. Ook na oplevering van uw webshop kan u bij ons terecht voor een uitgebreid scala aan servicemogelijkheden zodat uw webshop zal blijven scoren!

Een knappe etalage. Een indrukwekkende backoffice.

Dankzij een uitgebreide, maar gebruiksvriendelijke backoffice-toepassing kan u de volledige webshop autonoom beheren. Productoverzichten opstellen, bestellingen opvolgen, leveringen opvolgen, statistieken analyseren, etc. Uw webshop wordt steeds op maat tot stand gebracht, in de context van uw businessplan en op basis van een diepgaande analyse. Elk onderdeel van de webshop is bijgevolg geconfigureerd in lijn met uw doelstellingen.

Een raamwerk voor groei.

Op basis van uw wensen en behoeften creëren we een uniek e-commerce project op maat. Professioneel opgebouwd, passend vormgegeven, per definitie hoog scorend in Google en gegarandeerd gemakkelijk en aangenaam in gebruik. Zo ontwikkelden we al oplossingen voor starters tot de gevestigde waarden in de digitale verkoopomgeving.

Een webshop waarmee u scoort

Professioneel grafisch ontwerp op maat

Op basis van uw huisstijl en de context voorzien we uw webshop van een professioneel en passend grafisch ontwerp. Op basis van uw huisstijl en de context voorzien we uw webshop van een professioneel en passend grafisch ontwerp.

Gebruiksvriendelijkheid in alle opzichten

Op basis van onze ervaring en expertise ontwerpen we, met zicht op het grotere kader, de meest gebruiksvriendelijke en aangename e-shop. Gaande van overzichtelijke productpagina’s tot zeer snel en eenvoudig kunnen afrekenen.

Autonomie & Automatisch

Dankzij de gebruiksvriendelijke beheermodule heeft u zelf alle touwtjes in handen. Door de slimme technologie verloopt alles met de grootste efficiëntie en zoveel als mogelijk automatisch.

SEO geoptimaliseerd

Uw webshop is opgebouwd met aandacht voor de SEO richtlijnen en is dus geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines.

Altijd en overal bereikbaar

In samenspraak ontwikkelen we een mobiele variant (tablet of smartphone) of werken we met een schalend design. Zo is uw webshop op elk apparaat aangenaam in gebruik, met professionele uitstraling.

Slimme conversietools

Tal van handige tools ondersteunen uw verkoopproces en creëren nog meer omzet. Bijvoorbeeld automatische mailings, chatfunctie,…

Importeer uw data

Dankzij de import-functionaliteit voegt u zeer snel en eenvoudig producten, prijzen, klantgegevens, productteksten, etc. in het systeem.

Externe koppelingen

Dankzij het open karakter van uw ERP-tool koppelen we deze in een mum van tijd aan allerlei andere bedrijfstools in uw organisatie. Zo ontstaat er synergie dankzij communicatie in beide richtingen.

Maatwerk

Specifieke uitdagingen of wilt u graag sales funnels op maat opzetten? Wij denken graag met u mee om deze te realiseren en implementeren op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier.

Deze klanten kozen voor onze oplossing

  • Vivantas
  • Aprilvisje
  • Elegance Lingerie
  • Apotheek Walraevens
  • AlleHoutPellets
  • Vina Mundi

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!