Professioneel webdesign

Professioneel webdesign
Het digitale visitekaartje van uw onderneming

Professioneel webdesign.

Knap design. Straffe prestaties.

We ontwerpen en ontwikkelen een passende website voor uw bedrijf en doelstellingen. Van one-pager tot rijk gevulde database aan informatie. Via onze beheersystemen behoudt u zelf volledige autonomie over de website. 

Samen meer dan 100 jaar ervaring in webdevelopment.

De Digital Talents zijn doorwinterde professionals die u gidsen en begeleiden in het uitwerken van een gepaste website. Met behulp van een intensief samenwerkingstraject bereiken we samen onze gemeenschappelijke doelstelling: een website met straffe prestaties.

Wij ondersteunen u tijdens het gehele traject.

Advies nodig over hoe u die afbeelding in het juiste formaat op uw website plaatst? Graag meer bezoekers naar uw website leiden? We hanteren een proactieve aanpak waarbij uw project ook na oplevering steeds de vereiste aandacht krijgt. We staan steeds voor u klaar! 

Wat vinden wij belangrijk in een website

Gebruiksvriendelijkheid

Een aangename gebruikerservaring op maat van de gebruiker met aandacht voor het behalen van de beoogde resultaten. Het gevolg van een zeer uitgebreide voorgaande analyse en een hoog inlevingsvermogen.

Resultaatgericht

We starten met een analyse van uw onderneming en alle bijhorende producten en diensten. We leren je doelpubliek kennen en bekijken hoe we deze optimaal kunnen aanspreken.

SEO geoptimaliseerd

Tijdens het ontwikkelen van uw website hechten we veel belang aan zoekmachine optimalisatie. Zo zijn we verzekerd dat uw website steeds hoog scoort in Google.

Beveiligde technologie

Uw data en dat van uw gebruikers wordt veilig in de cloud bewaard, voorzien van de meest uitgewerkte veiligheidsprotocollen.

Meten en groeien

Een helder zicht op de prestaties van uw digitale tool dankzij de verschillende geïntegreerde analysetools en rapportage. U analyseert en stuurt bij à la minute.

Maatwerk

Specifieke uitdagingen die u graag onder handen wilt nemen? Wij denken graag met u mee om deze te realiseren en implementeren op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier.

Deze klanten kozen voor onze oplossing

  • BlooLoc
  • Brussels Mindfulness
  • You Legend
  • Arcadiz
  • FlemishIN
  • Allegre
  • Eraly

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!