ERP integratie

ERP integratie
Naar één geïntegreerde oplossing

ERP integratie.

We verbinden uw nieuwe e-commerce tools met uw huidige ERP systemen en laten deze communiceren in twee richtingen. Op deze manier kan u verschillende processen automatiseren en komen er geen manuele handelingen meer aan te pas. Het is uiteraard ook mogelijk om over te schakelen naar een nieuw ERP systeem waarmee we voor u een geïntegreerde oplossing kunnen verzorgen. 

Een verbonden werking. Twee performante pijlers.

Producten

Synchroniseer producten van uw webshop met uw ERP systeem.

Klanten

Wissel data uit tussen uw webshop en ERP systeem en connecteer de juiste elementen met elkaar. Bijvoorbeeld: op basis van vorige aankopen een productsuggestie doen?

Bestellingen

Bestellingen vanuit de webshop kunnen automatisch getransfereerd worden naar uw ERP systeem, waarna het verwerkingsproces van start kan gaan.

Voorraadbeheer

Synchroniseer uw voorraad met verkoopinformatie vanuit de webshop als uw fysieke verkooppunten. Voortdurend en volledig up to date met de juiste gegevens.

Rapportage

Uitgebreide rapportagemogelijkheden op basis van allerlei insteken en datapunten. Eenvoudigweg parameters instellen en u krijgt snel het gewenste overzicht en inzicht.

Maatwerk

Specifieke uitdagingen, connecties of flows die u graag onder handen wilt nemen? Wij denken graag met u mee om deze te realiseren en implementeren op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier.

Cases

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!