E-commerce backoffice

E-commerce backoffice
De performante machine “achter de schermen”.

E-commerce backoffice.

Een tool, aangepast aan uw werking. Niet omgekeerd!

Analyseren, digitaliseren en automatiseren van uw verkoopprocessen. Het 3-stappenplan gidst ons naar een gebruiksvriendelijke tool op maat van uw organisatie. 

Uitgebreide backoffice gelinkt aan uw webshop.

Al uw bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en geautomatiseerd in een geïntegreerde oplossing. Overzichtelijk, eenvoudig & performant.

Altijd bereikbaar, altijd nabij. In the cloud.

Uw bedrijfstool is altijd en overal beschikbaar (24/7) en bereikbaar via tal van apparaten (desktop & mobiele applicatie).

Op het kruispunt van de etalage (front office) en de verwerkingsmachine (back office)

Distributiebeheer

Beheer uw chauffeurs, koeriers, routeplanning en meer in één efficiënte & voordenkende module.

Productbeheer

Creëer en beheer uw productportfolio op een zeer eenvoudige & efficiënte manier.

Geïntegreerd kassasysteem

Één systeem met meerdere contactpunten centraliseert uw kassabeheer van fysieke als digitale verkooppunten tot één overzichtelijk gegeven.

Verkoopbeheer

Complete controle & overzicht op uw verkoopapparaat. Van offerte tot bestelling, van bestelling tot levering. Eenvoudig gevisualiseerd, efficiënt georganiseerd.

Voorraadbeheer

Voortdurend realtime up to date informatie over uw voorraadvolumes, bewegingen en stocklocaties. Slimme controle over uw voorraad, van één enkel product tot het grotere plaatje.

Offertebeheer

Maak op maat en zeer snel aanpasbaar uw offertes op, verzend deze en volg uitgebreid op via specifieke rapportages.

Klantenbeheer

Een centrale database met alle waardevolle informatie over uw klanten. Gevisualiseerd en geconnecteerd, zodat u steeds een totaal- en statusoverzicht krijgt over de verschillende processen heen.

Facturatie

Creëer facturen en creditnota’s op basis van goedgekeurde budgetten, projectverloop, producten en prestaties. Direct gelinkt aan uw boekhoudprogramma voor meer snelheid en transparantie.

Databeheer & -migratie

Beheer alle inhoud van uw webshop en website via het CMS. Integreer snel en eenvoudig data van een andere omgeving of in Excel formaat.

Rapportage

Uitgebreide rapportagemogelijkheden op basis van allerlei insteken en datapunten. Eenvoudigweg parameters instellen en uw krijgt snel het gewenste overzicht en inzicht.

Externe koppelingen

Dankzij het open karakter van uw ERP-tool koppelen we deze in een mum van tijd aan allerlei andere bedrijfstools in uw organisatie. Zo ontstaat er synergie dankzij communicatie in beide richtingen.

Maatwerk

Specifieke uitdagingen of bedrijfsprocessen die u graag onder handen wilt nemen? Wij denken graag met u mee om deze te realiseren en implementeren op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier.

Cases

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!