CRM

CRM
Gestroomlijnd communiceren. Vlot Verkopen.

CRM.

Een tool, aangepast aan uw werking. Niet omgekeerd!

Analyseren, digitaliseren en automatiseren van uw verkoopprocessen. Het 3-stappenplan gidst ons samen naar een gebruiksvriendelijke tool op maat van uw organisatie.

Altijd bereikbaar, altijd nabij. In the cloud.

Uw bedrijfstool is altijd en overal beschikbaar (24/7) en bereikbaar via tal van apparaten (desktop & mobiele applicatie).

Alles in één gebruiksvriendelijke tool.

Al uw bedrijfs- & verkoopdata gedigitaliseerd, gekoppeld en gebundeld in één performante én gebruiksvriendelijk software tool.

De bouwstenen van uw CRM-tool op maat

Prospects

Met het grootste gemak uw inkomende leads en uw prospecten beheren. Ontgin nieuw potentieel op een gestructureerde manier!

Offertebeheer

Maak op maat en zeer snel aanpasbaar uw offertes op, verzend deze en volg uitgebreid op via specifieke rapportages.

Klantenbeheer

Een centrale database met alle waardevolle informatie over uw klanten. Gevisualiseerd en geconnecteerd, zodat u steeds een totaal- en statusoverzicht krijgt. Over de verschillende processen heen.

Sales

De bestelling van de klant zorgt er automatisch voor dat de offerte vlekkeloos overloopt naar de project- en uitvoeringsfase.

Projecten

Geïntegreerd projectbeheer. Volledig op maat creëer en beheert u projecten in hun totaliteit. U plant, verdeelt, en navigeert efficiënt naar de volgende mijlpaal.

Uurregistratie

Registreer en beheer de prestaties van al uw medewerkers op een gecentraliseerde manier.

Facturatie

Creëer facturen en creditnota’s op basis van goedgekeurde budgetten, projectverloop, producten en prestaties. Direct gelinkt aan uw boekhoudprogramma voor meer snelheid en transparantie.

Rapportage

Uitgebreide rapportagemogelijkheden op basis van allerlei insteken en datapunten. Eenvoudigweg parameters instellen en uw krijgt snel het gewenste overzicht en inzicht.

Mailing Campagnes

Verzend mailings, met content op maat en op het juiste moment, naar uw prospecten en klanten. Evalueer rapportages, analyseer resultaten en stuur eenvoudig bij naar nog meer succes!

Externe koppelingen

Dankzij het open karakter van uw ERP-tool koppelen we deze in een mum van tijd aan allerlei andere bedrijfstools in uw organisatie. Zo ontstaat er synergie dankzij communicatie in beide richtingen.

Maatwerk

Specifieke uitdagingen of wilt u graag Sales Funnels op maat opzetten? Wij denken graag met u mee om deze te realiseren en implementeren op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke manier.

Cases

Deze klanten kozen voor onze oplossing

  • Alle Houtpellets
  • Gobel Belgium
  • Libra Services
  • RTC Limburg
  • Tadim
  • Vanhecke

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!