Sage BOB

Sage BOB
Software voor boekhouding & administratie

Sage BOB.

Efficiënte boekhouding, financiën en commercieel beheer

Deze software verenigt de meest efficiënte hulpmiddelen voor de boekhouding, het financiële en het commerciële beheer van de moderne KMO.

Op maat van KMO's

Sage BOB werd speciaal ontworpen voor kleine of middelgrote ondernemingen voor zowel de Belgische als Luxemburgse wetgeving.

Data uitwisselen

Sage BOB is een geconnecteerde oplossing die uw bedrijf verbindt met uw klanten, leveranciers, medewerkers, administratie, bank, accountant en zelfs met andere oplossingen.

De mogelijkheden van Sage BOB

Vereenvoudig het beheer van uw boekhouding en financiën

Volg uw verkopen, uitgaven en winst op en analyseer snel de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten door middel van duidelijke rapporten.

Automatiseer uw bedrijfsprocessen

Verhoog uw productiviteit doordat uw boekhoudsoftware het merendeel van uw taken overneemt, zoals de btw-aangifte, het afpunten van uw rekeninguittreksels en het opmaken van terugkerende facturen.

Personaliseer uw pakket

Kies enkel de modules en functionaliteiten die u echt nodig heeft en verkrijg zo een pakket dat echt aangepast is aan uw activiteit. Sage BOB 50 zal u ook blijven bijstaan wanneer uw behoeftes later verder evolueren.

Creëer correcte officiële documenten

Maak uw officiële documenten aan volgens de wettelijke normen en verstuur ze direct naar de juiste diensten. Sage BOB 50 respecteert zowel de Belgische als de Luxemburgse wetgeving.

Volg de rentabiliteit van uw onderneming

Verkrijg wanneer u dat wil een overzicht van uw boekhouding, zodat u steeds efficiënte en gepaste beslissingen kan nemen.

Automatische updates

Sage garandeert u een pakket dat steeds up-to-date is op wettelijk vlak en zal u steeds nieuwe functionaliteiten blijven aanbieden.

Deze klanten kozen voor onze oplossing

  • Agentschap Integratie & Inburgering
  • Glas Ceyssens Group
  • VITeS
  • Kachet
  • IBF

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons onderstaande uw gegevens en we nemen spoedig contact met u op!