+32 11 45 47 87

info@digitaltalents.be

Expert in complexe webplatformen

Op zoek naar een partner voor de uitbouw van een webplatform? Uw website gekoppeld aan uw zakelijke software? Ons team heeft de nodig ervaring om u te begeleiden in het uitwerken van een gepaste oplossing. Wij werken graag intensief met u samen om onze gemeenschappelijke doelstelling te bereiken: het bouwen van een steengoede website.

Hoog in Google, mobiel toegankelijk èn eenvoudig in beheer

Bij het ontwikkelen van de website wordt veel belang gehecht aan zoekmachine optimalisatie zodat uw website steeds hoog scoort in Google. Alle websites die we ontwikkelen zijn bovendien volledig mobiel toegankelijk. Via onze beheersystemen kan u op eenvoudige wijze aanpassingen doen aan de website zonder dat u ons daar nog voor nodig hebt.

Permanente ondersteuning en service

Advies nodig over hoe u die afbeelding op uw website plaatst? Graag meer bezoekers op uw website? Het updaten van uw website om ongewenste indringers buiten te houden? Wij hanteren een proactieve aanpak waarbij uw project ook na oplevering nog de nodige aandacht krijgt. Er staat steeds een digitaal talent voor u klaar! 
 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Waarom een website maken samen met Digital Talents?

Wij bouwen niet zomaar een website

Wij analyseren uw onderneming en vertalen deze resultaten in een doelgericht webconcept op maat.

Ervaren team

We beschikken over een ervaren team met een projectmanager, designer, analist, online marketeer en developers met ruime ervaring.

Omdat onze klanten gelukkig zijn

Wij maken van klanttevredenheid en service een erezaak. Onze klanten genieten van onze proactieve aanpak en permanente ondersteuning.

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat u voor aanvang van een project exact weet wat er gaat gebeuren en hoeveel u dat gaat kosten. Nu en in de toekomst.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Wij streven naar maximale gebruiksvriendelijkheid zodat er slechts minimale kennis vereist is om onze software te gebruiken.

Snelle trajecten

Wij garanderen snelle en efficiënte trajecten waarin we in verschillende doelgerichte fases uw website realiseren.

Relevante referenties

Gerelateerde blogposts