+32 11 45 47 87

info@digitaltalents.be

Bedenken, ontwikkelen, schalen

Wij analyseren uw onderneming en creëren een uniek e-commerce project op maat. Onze webshops zijn professioneel opgebouwd, scoren per definitie hoog in Google en garanderen makkelijk te zijn in gebruik. Digital Talents werkt zowel samen met starters als met gevestigde waarden binnen de bedrijfswereld.

Wij begeleiden u van A tot Z

Van het kiezen van een geschikte transportfirma tot het uitwerken van uw menustructuur, ons team heeft ruime ervaring in alles wat komt kijken bij een webshop. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele traject. Ook na oplevering van uw webshop kan u bij ons terecht voor een uitgebreid scala aan servicepakketten zodat uw webshop zal scoren!

Een uniek e-commerce project op uw maat

Dankzij een uitgebreide, maar gebruiksvriendelijke backoffice-toepassing kan u de volledige webshop beheren, bestellingen opvolgen, statistieken bekijken, etc. De webshop is steeds een unieke creatie die tot stand is gekomen uit een uitgebreide analyse van uw businessplan. Elk onderdeel van de webshop is bijgevolg geconfigureerd in lijn met uw doelstellingen.
 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Waarom een e-commerce project met Digital Talents?

Wij begeleiden u van A tot Z

Er komt heel wat kijken bij de opstart van een webshop. 
Wij begeleiden u graag intensief om van de webshop een succes te maken.

Ervaren team

We beschikken over een ervaren team met een projectmanager, designer, analist, online marketeer en developers met ruime ervaring.

Omdat onze klanten gelukkig zijn

Wij maken van klanttevredenheid en service een erezaak. Onze klanten genieten van onze proactieve aanpak en permanente ondersteuning.

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat u voor aanvang van een project exact weet wat er gaat gebeuren en hoeveel u dat gaat kosten. Nu en in de toekomst.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Wij streven naar maximale gebruiksvriendelijkheid zodat er slechts minimale kennis vereist is om onze software te gebruiken.

Snelle trajecten

Wij garanderen snelle en efficiënte trajecten waarin we in verschillende doelgerichte fases uw website realiseren.

Relevante referenties

Gerelateerde blogposts