+32 11 45 47 87

info@digitaltalents.be

Wie zijn wij?

Digital Talents, de naam zegt het zelf al: een team gepassioneerde digitale talenten. Creatief genoeg om je te verbluffen met verfrissende ideeën maar met voldoende ervaring op de teller om te weten wat je nodig hebt. Wij ontwikkelen webgebaseerde toepassingen die bedrijfsprocessen automatiseren, administraties vereenvoudigen en je de mogelijkheid geven om je bedrijf te optimaliseren. Hierbij focussen we steeds op wat jij belangrijk vindt. Onder onze digitale talenten zitten projectleiders, analisten, grafisch ontwerpers en ervaren developers die gepassioneerd zijn door IT.

Hoe werken wij?

Kiezen voor Digital Talents wil zeggen dat je een partner gevonden hebt die zich voor lange termijn wil engageren voor je project. Klanttevredenheid en service vormen de rode draad binnen onze onderneming. Wij hanteren een proactieve aanpak waarbij onze klanten genieten van permanente ondersteuning. Bovendien garanderen wij snelle en efficiënte trajecten die snel resultaat opleveren. We goochelen niet met technische termen wanneer dat niet nodig is en houden ook graag onze prijsopgaves begrijpbaar en eenvoudig. Graag geven we je een duidelijk overzicht van wat een project exact gaat kosten bij realisatie en de daaropvolgende jaren. Bij elk project vinden we kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid erg belangrijk.

Een project delen we typisch op in verschillende fases. Elke fase heeft een concrete doelstelling en focus. We bezorgen u gedetailleerde planningen zodat je steeds weet wanneer je resultaten mag verwachten. We werken dan ook graag intensief met je samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Partner KBC Bank & Verzekeringen 

Digital Talents is partner van KBC Bank & Verzekeringen voor e-commerce projecten. Alle ondernemers die klant zijn bij KBC kunnen bij Digital Talents terecht voor projecten rond e-commerce. Dat varieert van integratie van Paypage (de KBC betaalpagina) tot volledige webwinkels. De waarden van Digital Talents gelijken sterk op die van KBC. Beiden dragen een proactieve service waarbij klantgerichtheid en kwalitatieve oplossingen hoog in het vaandel worden gedragen.