+32 11 45 47 87

info@digitaltalents.be

Webshop met ERP koppeling?

Een webshop moet een return on investment geven. En dat liefst zo snel mogelijk. Hoe efficiënter de opvolging van een webshop verloopt hoe lager de kosten en hoe sneller je onderneming kan groeien.

Digital Talents partner van KBC!

Managers Magzine interviewde naar aanleiding van het KBC Partnership van Digital Talents onze zaakvoerders. Lees hieronder het volledige artikel.

Het harde werk heeft Michiel Vanreyten en Niels Welkenhuyzen, zaakvoerders van Digital Talents, geen windeieren gelegd. Sinds kort is hun IT-bedrijf partner van KBC Bank en Verzekeringen voor e-commerce-projecten’. “Een extra pluim op onze hoed,” lacht Michiel Vanreyten. Een extra pluim, inderdaad, want Digital Talents wordt bedolven onder de pluimen.

 

Hoe een webshop starten?

Een webshop starten is hard werk waarbij verschillende belangrijke stappen doorlopen moeten worden om succesvol te worden. Om jullie op weg te helpen hebben we in deze blogpost een stappenplan opgemaakt boordevol handige tips.

Tien tips voor een betere bedrijfswebsite

In deze blogpost geven we tien tips die je helpen om de inhoud van je bedrijfswebsite te optimaliseren.

1. Gebruik eigen foto's

Probeer het gebruik van stockfoto's te vermijden. Deze foto's zijn te onpersoonlijk en vaak niet direct te linken aan de visie van je bedrijf. Te veel stockfoto's gebruiken kan zelfs de indruk geven dat het een website van een neponderneming betreft. Bovendien zijn deze foto's vaak niet goedkoop en kan dat budget dus beter besteed worden. 

KMO's mogen digitale trein niet missen

In de Augustus editie van Managers Magazine verscheen volgend artikel over Digital Talents.

Digital Talents, een frisse onderneming aan de Corda Campus, specialiseert zich in webshops, sites en zakelijke software. Deze IT-talenten gaan met passie en overgave te werk. Een blik op hun website maakt meteen duidelijk waar deze jongens voor staan: transparantie, efficiency en correcte service.

Digital Talents ondertekent eTIC Handvest

Digital Talents ondertekende het eTIC handvest. Dit is een gedragscode voor IT leveranciers waarbij deze zich engageren voor een open en eerlijke dienstverlening. Wil een kmo competitief blijven, dan is het belangrijk dat de ICT-architectuur en - infrastructuur mee evolueren met het bedrijf. De implementatie van een nieuw ICT-project vraagt kennis ter zake maar ook en vooral goede afspraken tussen de klant en de ICT professional. De ICT leverancier en de klant zijn bij een ICT-implementatie sterk met elkaar verbonden.