+32 11 45 47 87

info@digitaltalents.be

Waarom Digital Talents?

Wij spreken uw taal

Geen gegoochel met moeilijke IT-termen wanneer dat niet moet. Wij brengen een helder verhaal en gaan samen met u voor resultaat.

Omdat onze klanten gelukkig zijn

Wij maken van klanttevredenheid en service een erezaak. Onze klanten genieten van onze proactieve aanpak en permanente ondersteuning.

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat u voor aanvang van een project exact weet wat er gaat gebeuren en hoeveel u dat gaat kosten. Nu en in de toekomst.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

Wij streven naar maximale gebruiksvriendelijkheid zodat er slechts minimale kennis vereist is om onze software te gebruiken.

Blog

Een webshop moet een return on investment geven. En dat liefst zo snel mogelijk. Hoe efficiënter de opvolging van een webshop verloopt hoe lager de kosten en hoe sneller je onderneming kan groeien.

Managers Magzine interviewde naar aanleiding van het KBC Partnership van Digital Talents onze zaakvoerders. Lees hieronder het volledige artikel.

Een webshop starten is hard werk waarbij verschillende belangrijke stappen doorlopen moeten worden om succesvol te worden. Om jullie op weg te helpen hebben we in deze blogpost een stappenplan opgemaakt boordevol handige tips.

Referenties