De waarden

Digital Talents hecht in het waarmaken van haar missie enorm veel belang aan de volgende bedrijfswaarden:

FUTURE PROOF.

We denken, handelen en ontwikkelen met zicht op de toekomst.

We nemen de leiding om onze klant richting de toekomst te gidsen. We kijken verder dan vandaag, nodigen uit tot dialoog, stellen zaken in vraag en herkennen opportuniteiten en potentieel. We denken mee en zelfs vóór de klant, op basis van onze expertise en ervaring. We ontwikkelen vervolgens geen statische maar flexibele software die vandaag maar ook morgen van toepassing is en dus kan evolueren.

FOOL PROOF.

We denken, handelen en ontwikkelen zo eenvoudig mogelijk.

We erkennen dat software en IT een complex gegeven zijn voor de leek. Het is onze opdracht en onze doelstelling om het web te ontwarren en IT zeer helder en begrijpelijk te maken voor de klant. We passen deze filosofie toe in onze communicatie met onze klant als in de software en gebruikstools die we ontwikkelen.

BULLET PROOF.

We denken, handelen en ontwikkelen naar krachtige resultaten.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat we met IT krachtige resultaten kunnen realiseren. Software dient hiervoor foutloos en vlot gebruikt te kunnen worden. We denken in het groter kader terwijl we minutieus elk detail uitvoeren en implementeren. Zo leveren we gebruikstools die bestand zijn tegen elke uitdaging.