Tailormate

Tailormate.

Tailormate biedt een brede waaier aan interieuroplossingen voor de zakelijke markt.

Tailormate

Wat was de probleemstelling?

Omdat Tailormate zo’n grote stock heeft voor verschillende klanten, was het niet altijd makkelijk om het juiste materiaal terug te vinden binnen de grote magazijnen. Ook was het niet vanzelfsprekend om het juiste materiaal op het juiste tijdstip klaar te zetten om te laten vertrekken naar een evenement om daar OTIF te arriveren. Daarenboven wilden sommige klanten op elk moment een overzicht van hun aanwezige stock kunnen hebben, wat niet altijd even makkelijk gegeven kon worden.

Waarom kozen zij voor onze voorraadbeheer oplossing?

  • Oplossing op maat van de organisatie
  • Op elk moment een volledig overzicht van de voorraad, locaties en evenementen
  • Snelle implementatie
  • Gebruik van pick orders voor evenementen

Hoe implementeerden we de voorraadbeheer software?

Vermits de magazijnen van Tailormate al waren ingedeeld in locaties maar deze indeling nog niet optimaal werd gebruikt, was onze eerste taak het implementeren van de bestaande voorraadlocaties in Digital Stock. Logischerwijs volgde het toewijzen van deze locaties aan alle producten. Zo kwam er een duidelijk overzicht van de voorraad in zijn geheel.

Veel producten die gestockeerd staan bij Tailormate zijn eigendom van klanten, die hier op elk moment een overzicht van wilden krijgen. Daarom was het belangrijk om een overzicht van alle klanten in te bouwen met de bijhorende producten.

Tailormate is voornamelijk actief in de eventwereld, wat zich dus vertaald in het veelvuldig klaarzetten en transporteren van goederen. Binnen Digital Stock kozen we er daarom voor om de pick order-module te integreren.
De samenvoeging van deze modules zorgt voor een gestructureerde workflow binnen het magazijn.