Group Brepoels

Group Brepoels.

Group Brepoels is een specialist op vlak van camerabewaking die continu investeert in de nieuwste technologie.

Group Brepoels

Wat was de probleemstelling?

Group Brepoels voorziet zijn klanten in een totaalpakket van technologie. Dit kan gaan van schermen met reclameboodschappen op tot camera’s met gezichtsherkenning. De installatie hiervan gebeurd door henzelf, maar het beheer van de klanten met elk hun eigen vestigingen en de verschillende installaties was moeilijk te overzien. Ook hadden de eindklanten zelf geen overzicht over hun installaties en de bijhorende gegevens.

Het was van belang dat het platform kon starten met een basisconfiguratie en nadien uitgebreid kon worden met extra diensten.

Waarom kozen zij voor Digital Talents?

 

  • Uitwerking op maat
  • Integratie van verschillende services in één platform
  • Eenvoudig beheer van klanten en bijhorende installaties
  • Brainstormsessies

Wat is de oplossing die Digital Talents heeft aangeboden?

Om alle gegevens beheersbaar te maken stelden we in eerste instantie de opbouw van een beheerdersplatform te voorzien. Hierin konden alle klanten en vestigingen overzichtelijk worden weergegeven en kon er aangegeven worden welke installaties zij ter beschikking hadden. Op die manier werd het klantenbestand van Group Brepoels al veel overzichtelijker.

De gegevens die Group Brepoels verzamelt met zijn installaties zijn natuurlijk an groot belang voor de eindklant. Daarom was het vanzelfsprekend dat we ook een klantenportaal voorzagen waar de eindklanten alle gegevens van hun installaties konden raadplegen. Hiervoor werden verschillende koppelingen met externe partijen opgezet om alle gegevens overzichtelijk te bundelen onder één platform.

Vermits er in eerste instantie werd gevraagd naar een basisplatform om de klanten met elk hun installaties te kunnen beheren, was het van groot belang dat dit platform nog kon uitgebreid worden.
Door te kiezen voor het platform van Digital Talents is dit geen enkel probleem en is het klantenportaal intussen al uitgebreid met extra services. Hierdoor kan Group Brepoels op termijn een one-stop-shop worden voor alle technologieën inzake monitoring en bezoekersgegevens.