Webshop met ERP koppeling?

Een webshop moet een return on investment geven en dat liefst zo snel mogelijk. Hoe efficiënter de opvolging van een webshop verloopt hoe lager de kosten en hoe sneller je onderneming kan groeien. Daarom dat veel bedrijven ervoor kiezen om hun bestaand ERP-systeem te koppelen aan de webshop.

Wat zijn precies de voordelen?

  • Alle producten uit het vertrouwde ERP systeem worden automatisch gesynchroniseerd
  • Klanten zien steeds de actuele voorraad
  • Automatische facturatie
  • Vereenvoudiging van het logistieke proces
  • Alles beheren via een centrale databank

Digital Talents helpt met uw ERP koppeling

Elke koppeling tussen een ERP systeem en een webshop vergt een specifieke aanpak. Samen met onze klanten bekijken we welke data gesynchroniseerd moeten worden in welke frequentie. Wij hebben reeds ervaring met grote en kleine ERP pakketten zoals SAP, Exact, Microsoft Dynamics,...

Koppelen met ERP van leveranciers

Niet zelden wordt ook een koppeling gerealiseerd met het ERP systeem van een leverancier zodat bestellingen meteen bij de leverancier verwerkt kunnen worden.

Veel leveranciers beschikken over een ‘webservice’ die gekoppeld kan worden aan een webshop. Informeer hierover bij uw leveranciers.

Koppelen met een bestaande webshop?

Beschikt u reeds over een bestaande webshop en wenst u te koppelen met een ERP systeem? Wij hebben de juiste kennis in huis en bekijken graag met u de mogelijkheden.

Eens praten met een e-commerce specialist van Digital Talents?

Contacteer ons

Webshop met ERP koppeling?